Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Ή συνταγή τού Σαββατοκύριακου: Στρείδια καί χτένια μέ σάλτσα Jacgues τζίντζερ

2014-04-12 00:19

 

Σάλτσα στρείδια και χτένια Jacques τζίντζερ

Συστατικά

  •   Αγγλικά επίστρωση αλατιού:
  •   1 αυγό
  •   Λάδι
  •   Αλάτι και πιπέρι.
 
  •   Σάλτσα τζίντζερ / λεμόνι:
  •   80 g τυριού 0%
  •   2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  •   1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ.
 
  •   8 στρείδια
  •   8 χτένια Jacques
  •   Σος από πιπέρι και μαϊντανό.
 

Προετοιμασία

Προετοιμάστε την επίστρωση αλατιού Αγγλικά: κτυπήσει ένα αυγό με 1 κουταλιά της σούπας λάδι, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Ξεπλύνετε και στραγγίστε τα στρείδια και Saint-Jacques. Ψωμί τους στην αγγλική γλώσσα. Ψήνουμε στο τηγάνι και τα στραγγίζετε.

Σερβίρετε με σάλτσα λεμονιού τζίντζερ, όταν αναμειγνύονται ομοιογενώς.

 

Μέση τιμή ενέργειας για ένα μερίδιο: 360 Kcal Kj-1500.