Ή συνταγή τού Σαββατοκύριακου: Στρείδια καί χτένια μέ σάλτσα Jacgues τζίντζερ
2014-04-12 00:19![]()
Συστατικά
- Αγγλικά επίστρωση αλατιού:
- 1 αυγό
- Λάδι
- Αλάτι και πιπέρι.
- Σάλτσα τζίντζερ / λεμόνι:
- 80 g τυριού 0%
- 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ.
- 8 στρείδια
- 8 χτένια Jacques
- Σος από πιπέρι και μαϊντανό.
Προετοιμασία
Προετοιμάστε την επίστρωση αλατιού Αγγλικά: κτυπήσει ένα αυγό με 1 κουταλιά της σούπας λάδι, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Ξεπλύνετε και στραγγίστε τα στρείδια και Saint-Jacques. Ψωμί τους στην αγγλική γλώσσα. Ψήνουμε στο τηγάνι και τα στραγγίζετε.
Σερβίρετε με σάλτσα λεμονιού τζίντζερ, όταν αναμειγνύονται ομοιογενώς.
Μέση τιμή ενέργειας για ένα μερίδιο: 360 Kcal Kj-1500.