Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Μαγειρική - Γευτείτε μία Sour Schi (λαχανόσουπα)

2014-03-31 17:29
 
 

 

 
 
 
00:004:03

χώρος play / pause

 

esc σταματήσει

 

στ fullscreen

μετατόπιση + ←  αργή / γρηγορότερα (τελευταία Chrome και Safari)

↑  όγκου

 

m σίγασης

←  επιδιώξει

 

 . αναζητήσουν στην προηγούμενη

2 ... 6 επιδιώκουν να 10%, 20%, 60% ...

 

Υπάρχουν περισσότερα από 1 000 schi συνταγές - με μανιτάρια , με μικρά λάχανα, με λάπαθα, με καπνιστό χοιρινό παϊδάκια, με σολομό και το κ.λπ. Μπορείτε να αισθανθείτε εντελώς δωρεάν για να δημιουργήσετε τη δική σας εκδοχή με ό, τι το οποίο είναι διαθέσιμο στο ψυγείο σας, απλά don 't ξεχάσουμε το βασικό συστατικό - τεμαχισμένο λάχανο.

 Συστατικά:

Πλευρά χοιρινού κρέατος - 800 γρ 
καπνιστό χοιρομέρι - 400 γρ 
Κρεμμύδι - 2 τεμ 
ντομάτας - 1 τεμ 
Καρότα - 4 τεμ 
Λάχανο (τουρσί) - 500 g 
Πατάτες - 3 τεμ 
Κεχρί - 100 g 
Δάφνη - 2 τεμ 
Μαύρο πιπέρι (κάλους) - 8 τεμ 
αλάτι, άνηθο, μαϊντανό

Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνει Μπορς  και Solyanka , ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να μαγειρέψουν Schi:

1) Κόβουμε το κρέας - το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ένα ολόκληρο κρεμμύδι και ένα ολόκληρο καρότο. Φέρτε σε σημείο βρασμού, αλλά δεν τα αφήνουμε να βράσουν σε όλη τη διαδρομή, έτσι ώστε ο ζωμός παραμένει σαφής. Εάν οποιαδήποτε μορφή αφρού, αφαιρέστε το.

2) Κόψτε όλα τα λαχανικά. Θα τηγανητά αργότερα.

3) Stew το λάχανο. Ο σωστός τρόπος για να το στιφάδο είναι το χοιρινό λίπος, αλλά εμείς δεν πρόκειται να κάνει τα πράγματα πολύ περίπλοκα, έτσι θα χρησιμοποιήσετε μόνο το βούτυρο.

4) Όταν ο ζωμός είναι έτοιμο, βγάλτε το κρέας και κόψτε το σε μικρά κομμάτια, αφαιρώντας το από το οστό και στη συνέχεια τοποθέτησή του πίσω στο ζωμό.

5) Προσθέτουμε τις πατάτες και τηγανητά λαχανικά. Μόλις βράσει οι πατάτες, προσθέστε το λάχανο και το κεχρί (αν θέλετε να κάνετε τη σούπα παχύτερο). Βράζουμε για άλλα 15 λεπτά και στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη φλόγα.