Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Μαγειρική: Ή συνταγή τού ΣαββατοΚύριακου

2014-04-04 17:24

Bourguiburguer

Bourguiburguer

Συστατικά

  •   700g φιλέτο
  •   150 γρ Καρότα
  •   1 κρεμμύδι
  •   1 μπουκέτο garni
  •   300 γρ κατεψυγμένα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  •   50 γρ μπέικον
  •   1 c. κουταλιές αλεύρι
  •   25 cl κόκκινο κρασί
  •   2 c. κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
  •   Αλάτι, πιπέρι,
  •   ένα σάκχαρ
  •   Πόνος hamburgeur
 

Προετοιμασία

Κόψτε το φιλέτο βοδινό κρέας σε κύβους 3 έως 4 πλευρά cm περίπου.

Ξεφλουδίστε τα καρότα και κόψτε τα σε λεπτά. Ξεφλουδίστε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε φέτες.

Χρώμα κρέατος σε καυτό λάδι. Βιβλίο (κύβοι πρέπει να παραμείνει αιμορραγία). 
Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και ξύστε τους χυμούς του ψησίματος.

Προσθέστε το μπέικον και τα λαχανικά. Επίσης, προσθέστε το αλεύρι και ανακατεύουμε για να παλτό τα συστατικά. 
Προσθέτουμε το μπουκέτο garni και ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε. 
Κλείστε τη χύτρα και μαγειρεύουμε 10 λεπτά από την άκρη της βαλβίδας.

Στο τέλος του μαγειρέματος, βάλτε το κρέας στη σάλτσα. Ας σταθεί 1-2 λεπτά για να ζεσταθεί.

Ζεσταίνουμε hamburgueur ψωμί σας στο φούρνο σας.

Τοποθετήστε το κρέας σε ψωμιά hamburgeur σας.

Σερβίρετε αμέσως.

 

Δείτε τη συνταγή βίντεο εδώ